SPA

Deschis în incinta hotelului în anul 2021,Edelweiss SPA reprezintă un centru destinat relaxării,detoxifierii şi exerciţiilor fizice,îmbinând beneficiile unor activităţi inedite pentru a obţine sănătatea si buna dispoziţie a clienţilor.Pentru rezervarii apelaţi la 0769233454Floating room Edelweiss Predeal

Floating RoomFloating room Edelweiss Predeal

Terapia prin plutire este un mod unic de relaxare și vindecare ce implică sesiuni de plutire de 60 minute în bazin cu săruri de magneziu şi sulf.


Soluția de sulfat de magneziu, cunoscută şi sub numele de sare amară sau Epsom, la o concentraţie foarte ridicată , este atent controlata și menţinută la temperatura pielii de 36 de grade pe durata sesiunii de plutire.


Plutirea se face fără cel mai mic efort la suprafața apei de doar 25 cm (nu trebuie să știi să înoți), fiind susținut în imponderabilitate datorită densității ridicate.


Sesiunile, in mod uzual, se fac individual, bazinul având dimensiuni apropiate de cele ale unui jacuzzi.


Se beneficiază simultan de relaxare psihică şi fizică, de tratamentul termal, de aportul de magneziu şi sulf.


Preţul sedinţei de terapie prin plutire este 120 de lei

Clienţii hotelului beneficiaza de un discount de 20%.
Sauna cu ozonOzonoterapia este o metoda de tratament nemedicamentos ce creşte nivelul de energie,contribuie la ameliorarea simptomelor de stres,depresie,anxietate şi previne atacurile de panică.


Sauna cu ozon e reprezentată de o capsulă cu aburi de ozon în care clientul rămâne aşezat pe toată durata şedinţei de tratament(timp de 30 de minute),doar capul acestuia fiind în afară.


Ozonoterapia este recomandată clienţilor ce suferă de dureri musculare sau articulare,celor ce au diferite tulburări circulatorii dar şi persoanelor ce au nevoie de şedinţa de terapie pentru întărirea sistemului imunitar.


De asemenea,sauna cu ozon poate fi utilizată şi de către clienţii ce doresc să beneficieze de şedinţele de terapie pentru remodelarea corporală,aceasta fiind indicată pentru detoxifierea organismului,arderea caloriilor(aproximativ 300-600 de calorii printr-o singură şedinţă)şi pentru înfrumuseţarea pielii,oferindu-i acesteia tonus şi elasticitate,reducând astfel aspectul de coajă de portocală.


Preţul unei sedinţe este de 100 de lei
Clienţii hotelului beneficiaza de un discount de 20%


Ozone sauna Edelweiss Predeal


Vaccu MagicFitness Well Edelweiss Predeal

VACU MAGIC este un echipament fitness pentru remodelare corporala care ofera o noua perspectiva extraordinara asupra exercitiilor fizice.


Cu un singur aparat ai posibilitatea sa iti remodelezi repede si eficient silueta.


Aparatul de fitness VACU MAGIC este unicul care imbina exercitiile fizice realizate pe banda de alergare cu efectul de vacuum.


Te antrenezi cu Vacu Magic, iar in acelasi timp beneficiezi de actiunea vacuumului si a razelor infrarosii.


Senzatia de miscare in aer liber pe care o creeaza ecranul MULTIVISION este unica. Banda de alergare a echipamentului se inclina odata cu imaginile proiectate pe ecran.


Şedinţa de vaccu magic durează 30 de minute iar preţul este 1 leu -minutul
Clienţii hotelului beneficiaza de un discount de 20%